Vi vill tacka alla medarbetare, leverantörer och beställare för ett gott år, och ser framemot ett minst lika trevligt 2024.

2023 blev äntligen ett vanligt år. Det är inte säkert att vi hade lagt till äntligen om vi gått från 2019 till 2023 direkt, men efter att vi i närtid upplevt tider av pandemi och krigsutbrott i östra i Europa, faktorer som både påverkar mänskligheten och ekonomin så har vi tagit många lärdomar. Med ett vidgat perspektiv och ökad insikt i hur skör vår vardag är, tillika allt som vi tar för givet, sjukvård, mat, ökade råvarupriser och möjligheten att träffa varandra. Det sätter vår tillvaro på prov.

Då är vi är extra tacksamma för det vanliga och för att vi har den stora glädjen att jobba med så många trevliga människor. Tillsammans tar vi oss an allsköns utmaningar och vi växer tillsammans med både våra leverantörer och beställare.

Det viktigaste av allt är våra medarbetare, så när vi börjar önska god jul och gott nytt år så börjar vi med dem, och sedan övriga intressenter.

Nu går vi på julledighet den 22 december och öppnar åter den 8 januari.

God jul och gott nytt 2024 önskar vi på Fyra ESS