Redan 1998 så var vi med och iordningställde slussportarna som skulle bli ett känt landmärke för staden, och även en symbol för den nysatsning på gamla Nohab-området som idag är ett väletablerat företagscentrum och bostadsområde, Innovatum.

Slussportarna kommer ursprungligen från 1916 års slussled i Trollhättan och blev utbytta under en renovering av slussleden.

Trollhättans stad valde att förvalta detta industriarv genom att låta restaurera och rostskyddsmåla dem, så de fick det karaktäristiska svarta utseende som vi känner igen idag.

Det uppdraget landade hos oss då. Blästrade och målade portarna på plats och sedan dess har de stått emot väder och vind.

Efter nästa 20 år så har vi nu fått portarna åter i våra orderböcker. Denna gång skall de endast rengöras. Vi har personal på plats som tvättar bort smuts och växlighet som uppstått genom två decennium.

Vi kommer under de kommande veckorna även att ta oss ann att rengöra loket som står vid den sydvästra infarten till Innovatum.

 

För mer information om entreprenader inom ytbehandling så kan ni kontakta oss på 0520-18000 eller maila på info@fyra-ess.se