Ytbehandling är många gånger en säsongsbetonad bransch

När vi lägger en syn över våra aktuella projekt och uppdrag så kan vi snabbt konstatera att antalet utejobb är på uppgång. Det är en otroligt trevlig förmån att få spendera arbetsdagarna utomhus när solen skiner och en ljummen bris sveper genom luften.

Vi har goda förmågor att utföra projekt och uppdrag i fält med våra mobila containeranläggningar. Dessa har vi utvecklat själva och förfinat genom åren. Dessa har all tänkbar utrustning för att kunna lösa alla aktiviteter i våra rostmålningsprocesser.

Rostskyddsmålning är en standardiserad process som ställer krav på miljö och förutsättningarna vid arbetet för att nå rätt resultat. Temperaturer både i luften och i materialet, samt luftfuktighet och då även nederbörd. Både för blästring och applicering av färg.

Emil och Ali är nu på plats i Lilla Edet där vi nu jobbar vidare med rostskyddsmålning av bockkranen intill vattenkraftstationen. Ställningen är på plats och vi kommer jobba oss över hela konstruktionen. Först rengör vi med högtryck och hetvatten, för att sedan svepblästra hela kranen, innan vi applicerar ny färg.

Vill ni veta med om våra fältentreprenaden och uppdrag kan ni kontakta oss på 0520-18000 eller info@fyra-ess.se