Varje uppdrag har sin specifikation och kräver resurser samt kompetens därefter

Emil Andersson är fortfarande en av våra yngre ytbehandlare men har redan lyckats samla på sig en mängd erfarenhet och kunskap inom ytbehandling. Vi har en stor andel med projekt och uppdrag inom det ganska avgränsade området rostskyddsmålning. 

Industriell rostskyddsmålning följer noggranna processer för att kunna levereras till beställaren enligt specifikation om korrosionsmiljö och hållbarhet. Detta gäller hela förbehandlingsprocessen följt av kontroller och applicering. Sammanfattningsvis så går funktion före utseende många gånger.

– ”När det ges tillfälle utanför de konventionella rostskyddsprojekten, så kan man passa på att göra sitt bästa i att utveckla sin kompetens inom lackering, att vara extra noggrann med spackel och slipning så man får en perfekt yta säger Emil. Man får hitta en lagomgräns ändå, det går ju att hålla på i all oändlighet om man vill få allting helt superperfekt, säger Emil. ”

I detta fall är det filterhållaren till vår egen blästeranläggning som vi använder i fält, så det är en del av vårt underhållsarbete och det är minst lika viktigt att det görs noggrant och genomtänkt. Samtidigt som det finns lite utrymme att träna och utveckla tekniken avslutar Emil. 

Behöver ni en partner eller leverantör av ytbehandling eller ytskydd kan ni kontakta oss på 0520-18000 eller info@fyraess.se