Vi höll stängt verksamheten mellan den 22 december till den 8 januari. All personal fick en lång och välbehövlig ledighet under jul och nyår för att vila upp sig. Vi har haft många intensiva projekt under hösten, både på anläggningen i Trollhättan men även ute på fältet där vi fått jobba hårt för att hålla tidsscheman och lösa de utmaningar som vi stått inför.

Om det inte vore för att vi trodde på oss själva och genom vår erfarenhet så hade det inte gått. Vi har råkat ut för det mesta genom åren och jag tror att vår styrka inte bara ligger i vårt hantverk utan även i vår förmåga att se hinder likväl som möjligheter innan det uppstår situationer, och sedan kommunicera detta med beställaren, det gör oss till ett företag att lita på och räkna med vid kritiska projekt säger Fredrik Sörensen.

Återhämtningen under jul och nyår har varit otroligt skön, personalen var trött innan, men nu ser man att motivationen kommit tillbaka och det är ett jäkla anamma igen. Skall bli riktigt kul att ta sig an vårens projekt.