Nu vankas semestertider och turisterna kommer flockas igen kring vår vackra älv

Trollhättan är naturskönt och en fröjd för besökare att beskåda. Älven, kanalen, slussarna och framförallt det maffiga vattenfallen. Det är inte många städer som kan stoltsera med att ha ett vattenfall som attraktion mitt i staden.

Vi har i uppdrag åt Vattenfall sedan många år tillbaka varit delaktiga i underhåll och rengöring av fastigheter och anläggningarna kring staden och statens vattenvägar. Byggnader, murar och fördämningar skall hållas rena från växter, mossa och smuts. Dels för den visuella upplevelsen, men också för att förhindra att murbruk eroderar och bryts sönder av rötter och andra krafter i vår biotop.

I veckan som gått har bröderna Flink spolat av den långa mur som omgärdar fallfåran som är huvudfokus när spektaklen kring fallen drar igång. Det är tusentals kvadratmeter som skall rengöras, och det kommer synas i semesteralbumen att det var rent och fint i Trollhättan.

Vill ni veta mer om fältentreprenader och underhåll av betonganläggningar kan ni kontakta oss på 0520-18000 eller info@fyra-ess.se