Vi hade semester mellan vecka 29 och 32 där vi bjöds en klassisk svensk sommar med sol, vind och vatten.

Nu är vi tillbaka på anläggningen och entreprenadprojekten med mer eller mindre fullt manskap. Augustivärmen har gjort sig närvarande under dagarna, men vi har generellt väldigt god ventilation i vår anläggning så det har fungerat bra för medarbetarna på de olika stationerna.

Redan förra veckan påbörjade vår administrativa personal arbetet med att följa upp de ekonomiska elementen i verksamheten samt förbereda projektdokumentation och kontroller.

Redan på måndag morgon började detaljer och uppdrag levereras till oss enligt plan och våra ytbehandlingsprocesser kunde påbörjas.

–          När kollegorna kommer tillbaka från semestern har ofta axlarna åkt ner ett par centimeter, det är lite mer avslappnat men samtidigt ett hållbarare fokus hos gemeneman månaderna efter sommarsemestern. Det är viktigt med återhämtning säger Fredrik Sörensen, ansvarig på vår anläggning i Trollhättan.

Orderingång och beläggning är stabil för hösten och det skall bli kul att ta oss an de projekt och uppdrag vi har. Allt från fältentreprenader till den industriella ytbehandling vi utför i Trollhättan.

Vill ni veta mer om industriell ytbehandling och rostskyddsmålning kan ni kontakta oss på 0520-18000 eller info@fyra-ess.se