Mycket färg går åt för att spruta med våra färgpumpar, men när det kommer till skarvar och hörn så måste man säkert veta att färgen verkligen täcker. Då är det handpåläggning som gäller. En målares största styrka är tålamod, att man har ett öga för detaljerna och vet hur mycket färg som ligger på ytan. Vi utför många arbeten åt den närliggande industrin, framför allt rostskydd.

Kraven från beställarna är väldigt noggranna angett vad gäller tjocklek som färgen skall hålla när den torkat. Från leverantören anges i specifikationerna hur mycket varje lager färg bygger. Så det är bara att räkna baklänges hur många strykningar som behövs.

Mycket färg går att spruta på med våra färgpumpar, men när det kommer till skarvar och hörn så måste man veta säkert att färgen verkligen täcker. Du är det handpåläggning som gäller. En målares största styrka är tålamod. Att man har ett öga för detaljerna och vet hur mycket färg som ligger på ytan. Vi utför många arbeten åt den närliggande industrin. Framför allt rostskydd.

Kraven på beställaren är väldigt noggrann angett i tjocklek som färgen skall hålla när den torkat. Från leverantören anges i specifikationerna hur mycket varje lager färg bygger. Så det är bara att räkna baklänges hur många strykningar som behövs.