Vi har många och långa relationer med våra kunder, och de vet vilka kompetenser och utrustningar vi har på vår anläggning i Trollhättan

Vår portfolio över utförda och levererade arbeten sedan 1978 skulle kunna bli en bilaga till Gunniess rekordbok. Vårt huvudfokus ligger idag på industriell ytbehandling och rostskyddsmålning, men historiskt har vi även marknadsfört tjänster som brandsanering och grovunderhåll av tungindustri.

När det kör ihop sig för någon av våra kunder och de ringer och beställer en lösning av ett problem, så är vi med vår erfarenhet och utrustning ofta lösningsorienterade och kan tillgängliggöra resurser för uppgiften.

Inte långt från vår anläggning bedriver kommunen fjärrvärmeproduktion i ett eldningsverk med biobränsle, där man fått stopp i en ledningsslang till ett av anläggningens fordon. Med hjälp av vår högtryckstvätt med varmvattenfunktion så kunde vi skölja ur ledningen tryckt och säkert för både personal och natur.

 

Robert Andersson fick jobba sig systematiskt och tålmodigt genom slangen tills alla avlagringar hade släppt och vattnet kunde flöda fritt i den. Efter det så blev det ett pass i blästern.

Har ni ett problem relaterat till anläggning eller ytbehandling kan ni kontakta oss på 0520-18000