Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi ta oss an projekt som inte bara omfattar rostskydd och ytbehandling

Inom ramen för våra processer och rutiner kan vi samband med en förfrågan, tillsammans med våra samarbetspartners sätta samman helhetslösningar åt kunden. En av våra närmsta kunder, geografiskt, har beställt en leverans av tre stycken logistik och transportvagnar för flygplansmotorer.

För att de skall kunna flytta och hantera motorerna vid tillverkning eller vid underhåll behövs stabila och precisa konstruktioner. Tillika beräknade och byggda så de inte riskerar att välta eller på något annat sätt medföra skada på detaljen de bär.

Vi har förlängt två av vagnarna i basen, samt rostskyddsmålat och monterat nya hjul på dem. Hjulen är noga utvalda och godkända för ändamålet.

Projektet i sig är inte direkt komplext men det kräver ett omfattande kvalitétänk och noggrannhet i alla steg säger Fredrik Sörensen och kontrollerar ytan på vagnarna innan de skall hämtas upp av kunden. Samtliga tre har blästrats och fått ett hållbart färgsystem applicerat.

Vill ni veta mer om industriell ytbehandling och rostskyddsmålning kan ni kontakta oss på 0520-18000 eller maila info@fyra-ess.se