Som ett inledande steg i processen för många av våra projekt, oavsett om det är anläggningar så som fastigheter och byggnader, eller detaljer från kraftverk eller industri, så skall de oftast grovrengöras. Rengöring inom ytbehandling och industri ställer krav på operatören inom flera plan. Val av utrustning, rengöringsmedia, varmt eller kallt vatten, hur mycket tryck får användas. Vilka kemikalier får brukas.

Vi får frågor om olika entreprenader för rengöring och tvätt av fasader, framförallt under våren. En fastighetsägare i Trollhättan har beställt en tvätt av balkonger och rengöring av hängrännor. När det krävs att man skall rengöra balkongsidor på ett effektivt sätt utan att föra smuts och avlagringar vidare på husfasaden måste man vara noggrann och försiktig. Mikael och Morgan har en unik samverkan och jobbar steglöst igenom procedurerna. De vet precis när de skall slå av och på maskiner åt varandra, langa slangar och förflytta sig mellan objekt.

Deras erfarenhet och kunskap innebär att vi kan erbjuda effektiva tjänster och entreprenader till våra kunder inom tvätt och sanering. På anläggningen i Trollhättan har vi några olika varianter av högtryckstvättar och utrustning för olika ändamål. Vi kan även erbjuda konsultation inför uppdrag inom ytbehandling, från tvätt till måleri.

 

Har ni frågor om fasadtvätt, klottersanering eller likande projektet eller uppdrag kan ni kontakta oss på 0520-18000 eller info@fyra-ess.