Vi har efter bästa förmåga under hösten försökt att parera coronapandemin. Vi har haft en tydlig och enkel strategi för att minska smittspridningen internt och externt. Samtalen med våra kunder och leverantörer har initierats med en lättsam hälsningsfras, uppföljande frågor om läget för att sedan gå vidare mot ärendet. Det har löpande gett oss en bild av situationen bland våra intressenter och det känns som det finns en gemensam och tydlig målbild, vi hjälps åt att hålla ordning på detta.

Med en vecka kvar till jul så har vi fortfarande god beläggning på anläggningen och det är som vi är vana vid, en stor spridning på objekt, konstruktioner och projekt som vi driver igenom verksamheten.

I vårt stora måleri står vi redo att ytbehandla detaljer åt Trafikverket. En rad med konsoler och gängstänger för kommande underhållsarbeten. Dessa är nu blästrade och skall rostskyddsmålas för att sedan få ett hållbart färgsystem som skall tåla de påfrestningar som arbetet kräver.

När dessa lämnar anläggningen så kommer vi påbörja julens underhållsarbete i hallen, ta bort all färg som samlats under hösten. Det blir en kaka med färgskikt som knackas och sopas bort.

För mer information och frågor kring våra tjänster så kan ni kontakta oss på 0520-18000 eller info@fyra-ess.se