Ända sedan starten 1978 har vi erbjudit industriell blästring till våra kunder. Det är en tjänst som kräver ett fast handlag och erfarenhet för att kunna utföras på ett effektivt och kvalitativt sätt. Vi har genom åren utvecklat våra metoder för blästring och idag har vi en toppmodern anläggning. Utrustningen för genomförandet är precis och går att anpassa efter behov. Processen för hantering av kontaminerat media är ur miljösynpunkt säker och hanteras enligt de regler och restriktioner som finns ställda från myndigheter.

Vår stora blästerhall är 17 meter djup och 6 meter bred, med en portbredd som är 5 gånger 5 metet stor kan vi ta emot förhållandevis stora detaljer och konstruktioner för behandling. I taket har en för lokalen anpassad travers. Det innebär att vi utan problem kan hantera en stor vidd av olika detaljer i hallen.

För finare blästring, glasblästring eller aluminiumoxidblästring så har vi mindre boxar som vi kan öppna gavlarna på för att ta in så stora detaljer som möjligt.

Vi är unika i området med både resurser och kompetens inom området och jobbar idag mot både offentliga verksamheter såväl som globala industrikoncerner med blästring och ytbehandling.

För mer information och frågor kring blästring och ytbehandling kontakta oss på 0520-18000 eller info@fyra-ess.se