Vi öppnade direkt efter nyår och ser framemot ett gott nytt år

Anders och Johan har påbörjat årets första projekt, mekaniska detaljer till en kran. Dem har precis passerat genom blästerhallen och ska nu grundmålas med en epoxiprimer som ger en bra täckning och ett gott korrosionsskydd. Den första parten av färgsystemet appliceras med pensel, i folkmun, notchning, och då ombesörjer man som ytbehandlare att man säkerställer att färgen täcker alla ytor som inte är plana, det vill säga hörn, kanter och håligheter.

Det känns skönt att komma igång efter ledigheten över jul och nyår. När vi avslutade ett par dagar innan julafton hade vi mer eller mindre blankt blad, så när vi nu kommer tillbaka så kan vi börja från noll med alla projekt och har inget som släpar och ligger över oss. Det är en skön känsla säger Fredrik Sörensen, anläggningsansvarig.

Det nya året inleds med snöväder, vilket har sin charm om vinter, vi hoppas att alla våra beställare, leverantörer och medarbetare haft goda helger och tar det lugnt i trafiken, välkommen 2023.

Har du frågor och funderingar kring rostskyddsmålning och ytbehandling kan ni kontakta oss på 0520-18000 info@fyra-ess.se