För våra kunder och beställare är det tryggt och enkelt att komma med ankommande gods till oss.

Med tre stora rullportar, där den lägsta mäter om en höjd på 4,5 meter så kan fullstora lastbilsekipage göra entré utan problem. Gods- och logistikhallen är närmare 650 kvadratmeter stor och har en miljögodkänd spolplatta för industriellt bruk. Det tillsammans med våra truckar av olika storlek medför att vi mer eller mindre är självförsörjande när det kommer till  av och pålastning av in- och utkommande leveranser av konstruktioner och projekt. Undantag bekräftar regeln, några gånger per år får vi beställa hit en kranbil för att lyfta av allt för tunga och otympliga detaljer från transportbilarna. Dessa kan vi sedan hantera på vår hydrauliska släpvagn som klarar upp till 80 tons belastning.

Hit kommer kunderna med sina leveranser. Vi granskar och kontrollerar detaljerna vid mottagandet innan vi sätter igång och bearbetar dem. Om det förekommer transportskador eller andra avvikelser kommunicerar dessa med kunden direkt. Vi försöker också göra en analys om vad orsaken kan vara, så vi kan hjälpas åt med att förhindra att samma problem uppstår i framtiden.

Fredrik och Eric har tagit emot 3 grova, men likväl precisionstillverkade vagnskonstruktioner som skall levereras till flygmotorindustrin. Dessa skall blästras, gradas, grundmålas och sedan ges en mörkblå kulör innan det hämtas upp igen av kundens expeditör. Genomförandet innebär en ganska standardiserad process som kommer ske de närmsta dagarna.

 

Har ni frågor eller funderingar kring industriell ytbehandling kan ni kontakta oss på 0520-18000 eller mail info@fyra-ess.se