Om man uppskattar variation i arbetet, så är en anställning som ytbehandlare på Fyra Ess kanske något för dig. Vi utför stora som små uppdrag, huvudsakligen i Västra Götaland, men även i Norge en gång till en annan.

Vi blästrar och målar tankar till ett kärnkraftverk ena dagen och ett kyrktak nästa och en detalj till en jetmotor den tredje.

Det är något av vår styrka, vår fokuserade bredd. Vi vågar ta oss an och räkna på de flesta arbeten där det är metallkonstruktioner som skall blästras, målas och lämnas rostbeständiga för en lång tid.

Just nu har vi två duktiga ytbehandlare på plats och jobbar åt Vattenfall. De renoverar fönstergluggar som skall ge insläpp av solljus i delar av vattenkraftanläggningen i Trollhättan. Miljön i utrymmet är konstant fuktigt så det kostar på metallen som sakta men säkert korroderar i den miljön.

Det blir några promenader fram och tillbaka till arbetsplatsen mellan de olika stegen i projektet. Delar av fönstergluggarna har vi tagit till vår anläggningen på Stallbacka.

Vår styrka och effektivitet är våra rutiner, vi vet vad som skall tas med till varje uppdrag. Varje misstag kostar oss och i slutändan kunden onödig tid och resurser.

Det ger oss också möjligheten att uppskatta arbetet lite extra.