Nu har de två sista detaljerna till utskovsluckan till Vargöns kraftstation passerat genom anläggningen. Totalt har vi under året bearbetat närmar 100 ton stål med rostskydd och keramspackel.

Det skall bli fantastiskt spännande att se luckan monterad och på plats säger Fredrik Sörensen, förutom detaljen i sig har vi varit med och arbetat nere i utskovet med ledbanan för luckan. Vissa projekt minns man bättre än andra, och detta kommer nog sitta kvar, det har varit många mindre projekt i uppdraget som krävt att hela företaget plockat fram kunskap och erfarenheter. Det är vid sådana här projekt man inser att vi är ett hantverksföretag, vi vet att det kommer bli svårt, och vi älskar utmaningen, allt från planeringen till utmaningen.

Det är alltid lika kul att jobba tillsammans med Vattenfalls projektledare, de är duktiga beställare och utan ett bra samarbete mellan beställare och leverantör så är inte ett sådant här projekt genomförbart. Det gäller även samarbetet mellan oss entreprenörer, tillsammans med Maint Partner har vi jobbat steg för steg för att hitta lösningar och få detaljer på plats enligt krav och specifikationerna.