Vi har två blästeranläggningar i Trollhättan. En stor där vi kör de mest konventionella blästermedierna, utom glas. För det har vi en separat hall . Där körs vanligtvis rostfria detaljer, alternativt detaljer med tunt gods.

Våra blästrare har lång erfarenhet av industriell blästring och vi kan tryggt planera och hantera de projekt och detaljer som vi får ordrar på. Bland våra blästeroperatörer så har vi personal med nästan 40 års erfarenhet av yrket. Detta ger oss en bred kompetens inom denna process och vi kan ganska exakt beräkna tiden för de jobb vi tar oss ann, och ge kunderna ett konkurrenskraftigt pris med hög leveranssäkerhet.

Som arbetsmarknaden ser ut nu så spår man att det kommer saknas personal med erfarenhet och kunskap inom ytbehandling. Fyra Ess är idag en del av den ytsbehandlingsspecialist-utbildning som Yrkesakademin satte upp 2019.

Vår blästrare Diners, står beredd att blästra rent de övningsdetaljer som man tagit fram för studenterna. Dessa är tillverkade för att ge så många moment som möjligt, tagna från ytbehandlarens vardag. Kritiska punkter som vinklar och hörn är vid ytbehandling kritiska för att få ett hållbart ytskydd.

Läs mer om ytsbehandlingsspecialist utbildningen, och sök din plats för kommande programstart, så kanske du kan bli en av oss i framtiden.

https://ya.se/yrkeshogskola/ytbehandlingsspecialist-distans/?location=trollhattan

För frågor om blästring, rostskydd, eller andra entreprenadfrågor, kontakta oss på 0520-18000 eller info@fyra-ess.se